KOHO – kuhalnice – kmalu na voljo!

Prekaljeni industrijski oblikovalec Gašper Premože in izkušeno Lesostrugarstvo Aleksander Zajc so uigrana ekipa … Gašper je z njimi razvil tudi nov set kuhinjskih pripomočkov Koho, ki omogoča bolj zdravo, okretno in lahkotno kuhanje v sodobnih posodah. S posebno oblikovanimi kuhalnicami lažje postrgamo in obrišemo dno in notranje stene posode, zato se hrana ne pregreva in ne izgublja hranilnih snovi. Posebej oblikovano kljunasto natikalo bistveno izboljšuje okretnost pri razporejanju hrane v loncu. Da bi nanj natikali koščke hrane ali z njim celo lovili špagete, ne potrebujemo ne kuharskega ne ribiškega tečaja..

Les: oreh, češnja, hrast, bukev, parjena bukev
Premaz: laneno olje

Mere: 315 x 56 x 7 mm
Mere embalaže: 320 x 60 x 10 mm
Garancija: 1 leto

Navodilo z uporabo: Z ravnim spodnjim robom kuhalnice lahko hitro in učinkovito postrgamo dno posode, zato se hrana na dnu ne pregreva, manj je možnosti, da se prismodi, predvsem pa ohranja svojo polno vrednost in okus.
Ravni stranski robovi delujejo kot brisalec. Ko kuhamo ali nadevamo hrano iz lonca, lahko stene posode obrišemo brez utrujajočega ponavljanja, zgolj z enim samim potegom.

Garancijska izjava

Prenesite si garancijsko izjavo, ki velja z računom, ki ga prejmete ob nakupu izdelka.

KOHO – kuhalnice – kmalu na voljo!

Kategorija: Mojstri: ,