Andrej Pogorelc

Andrej Pogorelc

Svoje podjetje Dekorles sem ustanovil 16. 3.1990. Moja osnovna dejavnost je bila najprej proizvodnja in trgovina z lesenimi izdelki. V zadnjih 20 letih sem se specializiral predvsem za lasersko ožiganje in graviranje suhe robe. Cene storitev oblikujem na podlagi oblike in velikosti izdelka, vrste lesa in količin. Veseli me, da stalna zasedenost storitvenih kapacitet in vračanje strank pričata o tem, da moji poslovni partnerji spoštujejo moje delo kot strokovno in cenovno ugodno.

V času od leta 1998 do leta 2006 sem bil izvoljen za župana Občine Sodražica. V tem času je Občina Sodražica skupaj s še šestimi občinami s suhorobarskega območja (Ribnica, Kočevje, Velike Lašče, Dobrepolje, Loški Potok, Bloke) pridobila geografsko označbo »Ribniška suha roba«. Od leta 2006 do sedaj si za dobro občine in občanov že četrti mandat prizadevam kot podžupan.

Lesno dejavnost dobro poznam. Blizu so mi okolje, v katerem delujem, in ljudje, s katerimi sodelujem. Da so me člani – ustanovitelji Rokodelske zadruge Sodražica In situ izvolili za njenega predsednika, predstavlja zame veliko čast in obvezo, da bom njih in In situ zastopal odgovorno in srčno.

        Vinice 32, 1317 Sodražica

        pogorelc.andrej@gmail.com

       041 626 738