Bojan Zajc & Aleksander Zajc

Aleksander Zajc

Smo družinsko podjetje, ki se že tretjo generacijo ukvarja z izdelavo lesenih izdelkov. Razvili smo se v prave lesarske mojstre za struženje, rezkanje in fino obdelavo lesa s klasičnimi stružnicami in sodobnimi CNC-napravami. 

Specializirali smo se za struženje unikatnih in tudi serijskih izdelkov, namenjenih domači rabi (kozarci, terilniki za orehe, mlinčki za sol in poper …) ter za izdelavo lesenih predmetov po želji kupcev. Uporabljamo vse vrste masivnega lesa, še posebej les bukve, hrasta in smreke iz ožjega okolja. Zaščitimo ga le z naravnimi voski s certifikatom za varen stik z živili. Nudimo tudi lasersko graviranje logotipov in slik po želji kupca ter 3D CNC-graviranje raznih motivov.

Usmerjeni smo k zahtevnim izdelkom, zato sodelujemo s pohištveno industrijo in obrtniki, predvsem mizarji. Pri kreiranju proizvodov za osebno uporabo in lesenih dodatkov za stanovanja se povezujemo s priznanimi oblikovalci.

S Katjo Šivec smo proizvedli zanimiv lesen hranilnik

Grace Kate, Katja Šivec s. p. sem arhitektka, ki se ukvarja z notranjim in grafičnim oblikovanjem. V svojem bistvu sem estet, ki ljubi vse, kar je lepo, skladno in dovršeno. Pred časom sem za Muzej bančništva Slovenije oblikovala lesen hranilnik, ki je zanimiv in uporaben izdelek, obenem pa s svojo enostavno, a atraktivno obliko lepo dopolnjuje vsak interier. Moja vodila pri oblikovanju so minimalizem, lepota in uporabnost, čemur zvesto sledim pri oblikovanju notranjih prostorov, grafičnem oblikovanju in oblikovanju izdelkov za osebno rabo in opremo doma.

www.gracekate.si

Za Gašperja Premožeta izdelujemo Zen egg in KOHO-kuhalnice

Gašper Premože sem oblikovalec, ki je na platformi Kickstarter uspešno predstavil leseni totem v obliki jajca Zen egg in nalivno pero Eureka. Pomagam podjetnikom, ki so pripravljeni ustvariti nov izdelek z odličnim dizajnom in blagovno znamko. Varno vodim proces razvoja od prve ideje do prodaje izdelka. Moje lastnosti, na katere sem ponosen, so logično razmišljanje, čut za estetiko, drznost in sposobnost vodenja. Nadvse cenim poštenost, humor in empatijo. Z gospodoma Zajc sodelujem pri proizvodnji izdelka Zen egg in KOHO-kuhalnic.

        Kurirska cesta 9, 1317 Sodražica

       stru.az@gmail.com

       041 585 669